وبلاگ

تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک در تعمیرگاه هادیلو

Rate this post

تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک

تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک خودرو ها، عنوانی است که بسیاری از تعمیرگاه های تخصصی بر روی بورد های تبلیغاتی خود می نویسند تا بتوانند از این طریق مشتریان بیشتری را جذب خود کنند.

اما آیا واقعا همه ی این تعمیرگاه ها در زمینه ی تعمیر گیربکس های اتوماتیک، به صورت تخصصی و کاملا پیشرفته عمل می کنند.

تعمیر گیربکس

شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که خودروی خود را برای تعمیر به یک تعمیرگاه واقع در شهر و استان خود برده باشید ولی از کیفیت ارائه ی خدمات تعمیرگاه مورد نظر رضایت کافی نداشته اید. در بسیاری از موارد ممکن است به دلیل عدم تجربه ی کافی مکانیک ها و تعمیرکارانی که در این تعمیرگاه ها مشغول به کار هستند، قطعه یا قطعاتی از خودروی شما دچار آسیب های جدی شده باشد. تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک خودرو ها، عنوانی است که بسیاری از تعمیرگاه های تخصصی بر روی بورد های تبلیغاتی خود می نویسند تا بتوانند از این طریق مشتریان بیشتری را جذب خود کنند

اما آیا واقعا همه ی این تعمیرگاه ها در زمینه ی تعمیر گیربکس های اتوماتیک، به صورت تخصصی و کاملا پیشرفته عمل می کنند. یا این تیتر ها را فقط برای جذب مشتری بر روی بورد های تبلیغاتی خود می نویسند؟ در تعمیرگاه هادیلو که یکی از بهترین و معروف ترین تعمیرگاه های تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک در سطح کشور می باشد، فقط و تنها فقط افرادی مشغول به کار هستند که در حوزه ی تعمیر گیربکس های اتوماتیک از تجربه و مهارت کافی برخوردار هستند و می توانند با تبحری که در این زمینه دارند، خودرو های دارای مشکل فنی را در کوتاه ترین زمان تعمیر کرده و به مشتریان تحویل دهند.

همچنین با توجه به این که قطعه ی گیربکس یا جعبه دنده، یکی از مهم ترین و در عین حال پیچیده ترین قطعات خودرو می باشد، لذا تعمیر گیربکس به دانش فنی بالایی نیاز دارد و افرادی که قصد دارند تا در این حیطه فعالیت کنند، بایستی در علم مکانیک و تعمیر قطعات مختلف خودرو بسیار متبحر و ماهر باشند که این گونه افراد متخصص در تعمیرگاه هادیلو وجود داشته و مشغول به کار در زمینه ی تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک خودرو ها هستند. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا شما را با تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک خودرو ها آشنا کرده و درباره ی آن توضیحاتی را خدمت شما عزیزان عرض کنیم. با ما همراه باشید.

تفاوت گیربکس های اتوماتیک و دستی در چیست؟

همانطوری که در ابتدای مقاله خدمت شما عزیزان عرض شد، قطعه ی گیربکس یکی از مهم ترین قطعات خودرو می باشد که از پیچیدگی های زیادی نیز برخوردار بوده و در این قطعه تعدادی چرخ دنده وجود دارند که به صورت هماهنگ با هم عمل می کنند. در مورد گیربکس های دستی که تعویض دنده به صورت دستی و به کمک راننده صورت می گیرد، راننده باید ابتدا کلاچ را با پا بچسباند و سپس اقدام به تعویض دنده نماید. بدیهی است در صورتی که این کار توسط راننده صورت نگیرد، ممکن است به چرخ دنده های گیربکس آسیب وارد شود و خودرو متحمل خسارت شود. لذا در گیربکس های دستی، فشردن کلاچ پیش از تعویض دنده بسیار مهم می باشد. 

اما در خودرو هایی که گیربکس آن ها از نوع اتوماتیک می باشد، دیگر نیازی به کلاچ نیست و تعویض دنده به صورت کاملا اتوماتیک صورت می گیرد. به این صورت که با افزایش و کاهش سرعت خودرو، دنده به صورت اتوماتیک افزایش یا کاهش می یابد. البته برای آن دسته از افرادی که از رانندگی خود لذت می برند و هیجان را دوست دارند، خودرو های دنده اتوماتیک انتخاب مناسبی نخواهد بود و برای این گونه افراد، خودرو های دنده اتومات کاملا کسل کننده می باشد. زیرا کنترل تعویض دنده و شتاب خودرو به دست راننده نیست و راننده نمی تواند از حداکثر دور موتور خودروی خود برای افزایش شتاب خودرو استفاده کند و پس از رسیدن سرعت خودرو به حدی مشخص، دنده ی خودرو به صورت اتوماتیک تعویض خواهد شد.

البته امروزه این مشکل در بسیاری از خودرو های دنده اتومات حل شده است. امروزه شرکت های خودروسازی که در زمینه ی تولید خودرو های دنده اتومات فعالیت می کنند، برای این که میزان فروش محصولات آن ها کاهش پیدا نکند، اقدام به طراحی سیستم جدیدی در ارتباط با تولید محصولات خود نموده اند. در این سیستم جدید، راننده می تواند در مواردی که قصد دارد تا از حداکثر سرعت خودروی خود استفاده کند و رانندگی با دنده ی اتومات برای او کسالت آور می باشد، خودرو را از حالت اتوماتیک خارج کرده و به صورت دستی دنده را عوض کند. این قابلیت باعث شده است تا بسیاری از افراد طرفدار این مدل خودرو ها شوند و میزان فروش این خودرو ها در سطح کشور های مختلف دنیا افزایش چشمگیری پیدا کرده است.

تعمیر گیربکس اوپتیما

تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک انواع خودرو های داخلی و خارجی در تعمیرگاه هادیلو

در مورد گیربکس های دستی، شکستگی و از بین رفتن چرخ دنده ها در موارد بیشتری ممکن است رخ دهد. حال آن که در مورد گیربکس های اتوماتیک، این امکان کم تر وجود دارد. معمولا شرکت های سازنده ی خودرو های دنده اتومات، به مشتریان خود ضمانت می دهند که هیچ گونه مشکلی در زمینه ی گیربکس خودرو برای آن ها اتفاق نخواهد افتاد. اما به هر حال در بعضی موارد ممکن است گیربکس خودرو های دنده اتومات نیز دچار خرابی شود و نیاز به تعمیر داشته باشد. 

برای کار کردن درست گیربکس های اتوماتیک، تعویض به موقع روغن گیربکس از جمله ی ضروریات می باشد. در طی تعمیر های دوره ای که از خودرو های دنده اتومات و گیربکس آن ها صورت می گیرد، بهتر است روغن گیربکس نیز پس از هر 60 هزار کیلومتر طی مسافت تخلیه شده و تعویض شود. بدیهی است در صورتی که روغن گیربکس از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، در فرآیند تعویض دنده و چرخش چرخ دنده ها بر روی هم در داخل گیربکس تداخل به وجود خواهد آمد.

در تعمیرگاه هادیلو، تعمیر تخصصی گیربکس اتوماتیک خودرو ها به صورت دوره ای صورت می گیرد و روغن گیربکس خودرو ها با دستگاه های تمام اتوماتیک تعویض می گردد. قیمت تعویض روغن گیربکس در این تعمیرگاه نیز بسیار مناسب بوده و این موضوع باعث شده است تا بسیاری از افراد برای تعویض روغن گیربکس خودروی خود به این تعمیرگاه مراجعه نمایند. این تعمیرگاه در شهرستان کرج و پایین تر از پل فردیس واقع شده است و از جمله ی معروف ترین تعمیرگاه های تخصصی گیربکس اتوماتیک در سطح کشور و حوزه ی استان البرز می باشد. 

آیا خودمان می‌توانیم گیربکس اتومات را تعمیر کنیم؟

این نکته را در نظر داشته باشید که عملکرد گیربکس در عملکرد کل خودرو بسیار تاثیر‌گذار است پس توصیه ما این است که حتما این کار را به یک تعمیرکار ماهر بسپارید. چرا که تعمیرکار ماهر است که با استفاده از تجارب بالایی که دارد ایراد گیربکس اتومات شما را به درستی تشخیص داده و به درستی تعمیر کند. علاوه براین تعمیرات گیربکس نیاز به ابزار‌آلات تخصصی و کامل دارد تا بتوان قطعات رو به درستی تعمیر کرد.

تعویض روغن گیربکس به صورت دستی بهتر است یا با دستگاه‌های تمام اتوماتیک؟

تعویض روغن گیربکس به روش دستی که معمولا رایج‌تر است دارای ایراداتی است که از جمله می‌توان به این اشاره کرد که در تعویض دستی گاها در برخی خودروها امکان خارج کردن تمام روغن کهنه وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن سوخته داخل گیربکس می‌ماند. ولی دستگاه‌های تمام اتوماتیک تمام روغن کهنه و سوخته را از گیربکس خارج کرده و روغن سالم را جایگزین آن می‌کنند. تعمیرگاه هادیلو نیز دارای دستگاه تمام اتوماتیک تعویض روغن گیربکس اتوماتیک می‌باشد.

آیا روغن گیربکس دستی با روغن گیربکس اتوماتیک فرق دارد؟

بله روغن این دو نوع گیربکس با هم فرق بسیار دارد. شاید ساده‌ترین پاسخ به این سوال این باشد که روغن دنده (واسکازین) مخصوص خودروهایی با گیربکس دستی و روغن گیربکس مخصوص خودروهایی با گیربکس اتوماتیک است. پس دقت کنید که روغن مصرفی این گیربکس‌ها با هم تفاوت بسیاری دارند. حتما روغن مناسب گیربکس خودروی خود را استفاده کنید.

چند لیتر برای تعویض روغن گیربکس نیاز است؟

مقدار روغن گیربکس برای تعویض، بستگی به مدل هر خودرو دارد و ممکن است بین 6 لیتر روغن تا 9 لیتر روغن جدید برای تعویض بسته به مدل خودرو نیاز باشد. البته به این نکته توجه کنید که گاهی در برخی خودروها اگر تعویض روغن به صورت دستی انجام شود، چون امکان خالی کردن تمام روغن کهنه از گیربکس وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن کهنه داخل گیربکس باقی می‌ماند پس ممکن است روغن کمتری را برای تعویض (در مقایسه با زمانی که روغن را با دستگاه تمام اتوماتیک عوض میکنیم) نیاز داشته باشد. چون در تعویض روغن با دستگاه تعویض تمام اتوماتیک، کاملا روغن کهنه از گیربکس خارج می‌شود، روغن سالمی که توسط دستگاه به گیربکس تزریق می‌شود دقیقا معادل گنجایش واقعی گیربکس است و به همین خاطر ما به شما تعویض روغن گیربکس با دستگاه تمام اتوماتیک را توصیه می‌کنیم.

هزینه و قیمت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک و دنده‌ای چقدر است؟

اجرت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک با دستگاه تمام اتوماتیک برای تمامی خودروها در تعمیرگاه هادیلو ۳۰۰ الی  ۳۵۰ هزار تومان است (در سال ۱۴۰۲) .

قیمت هر لیتر روغن گیربکس اتوماتیک هم بسته به برند ایرانی و یا خارجی و نوع روغن برای هر ماشین متفاوت است که تقریبا از لیتری 75 هزار تومان تا لیتری 250 هزار تومان در بازار موجود است(در سال 1400).

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک چقدر است؟

هزینه تعمیرات گیربکس بسته به اینکه علت بروز مشکل در گیربکس خودرویتان چه باشد متفاوت است و برآورد هزینه بعد از پیدا کردن علت ایراد و میزان خرابی گیربکس و قطعه معیوب صورت میگیرد. برای اطلاع از جزئیات دقیق حتما با تست و عیب‌یابی رایگان به صورت حضوری به تعمیرگاه مراجعه کنید.

آیا خودمان می‌توانیم شیربرقی را تعویض کنیم؟

تشخیص خرابی و تعویض شیربرقی یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت و دقت و ابزارهای مخصوص دارد. بنابراین حتما آن را به یک تعمیرگاه مجهز و مطمئن بسپارید.

هزینه تعویض شیربرقی چقدر است؟

به نسبت هر خودرو میتوان گفت که تعویض شیربرقی هزینه نسبتا بالایی دارد.

تعویض شیربرقی خودرو چقدر زمان می‌برد؟

تعویض شیربرقی حدود دو روز زمان نیاز دارد که البته همیشه باید میزان شلوغ بودن تایم یک تعمیرگاه را هم در نظر داشته باشید.

آیا خودمان می‌توانیم ایراد تقه زدن گیربکس را رفع کنیم؟

تشخیص علت تقه زدن گیربکس کاری تخصصی است که در موارد بسیار با دستگاه هم قابل تشخیص نیست و این مهارت و تجربه تعمیرکار ماهر است که علت دقیق این تقه زدن را پیدا کند.

هزینه رفع ایراد تقه زدن گیربکس چقدر است؟

نمیتوان به طور دقیق هزینه را برآورد کرد چون بستگی به این دارد که علت تقه زدن گیربکس چه باشد و تعیین هزینه بعد از تشخیص علت زوزه کشیدن است.

تعمیر تقه زدن گیربکس چقدر زمان می‌برد؟

باز هم بستگی به علت این ایراد بستگی دارد برای مثال اگر مربوط به روغن گیربکس باشد، یک ساعت زمان نیاز دارد برای تعویض ولی اگر ایراد از داخل گیربکس باشد به دو روز زمان نیاز دارد.

آیا خودمان می‌توانیم گاز هرز خوردن گیربکس را درست کنیم؟

تشخیص علت گاز هرز خوردن یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت و دقت و ابزارهای مخصوص دارد. بنابراین حتما آن را به یک تعمیرگاه مجهز و مطمئن بسپارید.

هزینه درست کردن گاز هرز خوردن گیربکس چقدر است؟

هزینه رفع ایراد به علت آن بستگی دارد برای مثال اگر ایراد از کمبود روغن باشد، هزنیه کمتری دارد به نسبت اینکه ایراد ناشی از خرابی ساعت گیربکس باشد. تعیین هزینه تعمیر بعد از پیدا کردن علت بروز ایراد است.

تعمیر گاز هرز خوردن چقدر زمان می‌برد؟

باز هم بستگی به علت بروز این ایراد بستگی  دارد و بسته به علت آن بین یک ساعت تا سه روز زمان می‌برد.

همیشه به یاد داشته باشید که داشتن یک ماشین اتوماتیک سالم نیازمند رسیدگی مداوم است پس:

  • حتما به علایمی مثل تقه زدن گیربکس، زوزه کشیدن جعبه دنده، گاز هرز خوردن و … ماشین توجه داشته باشید و هرگونه تغییر در صدا و سرعت و تعویض دنده و دور موتور را جدی بگیرید چرا که ادامه رانندگی با گیربکس معیوب قطعا موجب آسیب بیش‌تری به گیربکس و در نتیجه تحمیل هزینه‌های بسیار بالا برای شما می‌شود. پس در اولین فرصت  در صورت دیدن علایم مشکل در گیربکس اتوماتیک خود به تعمیرکار ماهر مراجعه کنید.
  • در فواصل توصیه شده حتما نسبت به تعویض روغن گیربکس اقدام کنید و در صورت کم شدن سطح روغن و نشتی روغن گیربکس خود، حتما به دنبال علت نشتی روغن باشید.
  • سعی کنید تا ملاحظات مربوط به رانندگی با گیربکس اتوماتیک را رعایت کنید که می‌توانید در مقلات سایت با آنها آشنا شوید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *