تعمیر گیربکس سراتو با شش ماه ضمانت
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک کیا سراتو
اگر گیربکس اتوماتیک کیا سراتو شما دچار اشکال شده و نیاز به تعمیرکار ماهر و متخصص و البته با قیمت مناسب و با ضمانت قطعات و خدمات دارید ما در کنار شما هستیم.
با ما تماس بگیرید و برای تست و عیبیابی رایگان به تعمیرگاه مراجعه کنید تا با عیبیابی دقیق و تعمیر 48 ساعته و ضمانت کامل قطعات و خدمات با خیال راحت خودرویتان را سالم تحویل بگیرید.
گیربکس سراتو جزء بخش های اصلی خودرو است و باید نکات نگهداری و محافظت از این قطعه مهم را بدانید. تعمیر گیربکس سراتو پر هزینه است به همین دلیل باید سرویس های دوره ای را انجام داد و رانندگی اصولی داشت تا مشکلات اساسی برای خودرو به وجود نیایند. اما در هر صورت اگر گیربکس سراتو شما نیازمند تعمیر می باشد، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا نکاتی را در این باره خدمتتان ارائه دهیم.
راهنمای تعمیر گیربکس سراتو و نشانه های خرابی آن
برخی از علائم نشان دهنده خرابی گیربکس سراتو که باید بلافاصله پس از مشاهده آنها به مرکز تعمیرات مراجعه کنید، عبارتند از :
- رنگ تیره روغن گیربکس
اگر رنگ روغن گیربکس تیره و سیاه شده باشد، حتما باید تعویض شود. به طور کلی بهتر است هر ماه یک بار روغن گیربکس بررسی شود.
- سطح پایین روغن
برای کارکرد بهتر گیربکس نیاز به میزان معینی روغن است و کم بودن آن باعث مشکلاتی می شود از جمله لغزش، تغییر سخت دنده، تکان خوردن و گرم شدن بیش از حد گیربکس و … اگر این مشکلات را مشاهده می کنید احتمالا سطح روغن گیربکس پایین است.
- نشت روغن
دلیل نشتی روغن احتمالا شکاف در بخشی از گیربکس است یا ممکن است در واشر ها و در کابل های هم محور، نشتی وجود داشته باشد.
نکات نگهداری گیربکس سراتو
در این بخش به چند مورد از نکات مهم در نگهداری و تعمیر گیربکس سراتو اشاره می کنیم :
- برای پیشگیری از هر گونه آسیب دیدگی در گیربکس سراتو اتومات، از دستگاه دیاگ استفاده کنید.
- سرویس های دوره ای و مرتب گیربکس سراتو را انجام دهید.
- روغن گیربکس را هر چند هفته یکبار بررسی و تعویض کنید.
سرویس گیربکس سراتو
سرویس اورهال گیربکس سراتو به دلیل پیچیده بودن این بخش از خودرو نیاز به تخصص و مهارت بالای تعمیرکار دارد و شما باید یک تعمیرگاه معتبر را انتخاب کنید تا بدون وارد شدن کوچک ترین آسیب به دیگر بخش های گیربکس، سرویس انجام گیرد.
تست شیر برقی سراتو
تست شیر برقی سراتو با استفاده از ابزارهای مخصوص انجام می گیرد و نیازمند تخصص تعمیرکار است. هزینه تست شیر برقی این خودرو با توجه به مدل آن تعیین می شود اما در کل هزینه آن بالاست و حداقل هم به دو روز زمان نیاز دارد.
تعمیر فولی گیربکس سراتو اتومات
فولی گیربکس از بخش های اصلی سر میلنگ است که در صورت نیاز باید تعویض شود. این قطعه نقش مهمی در عملکرد گیربکس و موتور خودرو دارد به همین دلیل در صورت آسیب دیدگی باید یک تعمیرگاه حرفه ای که در این زمینه خدمات تخصصی ارائه می دهد، پیدا کنید.
معرفی تعمیرگاه تعمیر گیربکس سراتو
در پایان اگر به دنبال تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک سراتو هستید، تعمیرگاه گیربکس هادیلو پیشنهاد اول ما به شماست چرا که دارای مزایای زیر می باشد :
- هزینه مناسب تعمیرات
- استفاده از قطعات اصلی برای تعویض
- مجهز به جدیدترین دستگاه های تعمیرات
- متشکل از تعمیرکارانی حرفه ای و مجرب
- ارائه خدمات همراه با گارانتی
برای بهره مندی از خدمات تعمیرات تعمیرگاه تخصصی هادیلو، می توانید به صورت حضوری، تماس تلفنی و یا از طریق شبکه های مجازی با کارشناسان ارتباط برقرار نمایید. از خدمات این تعمیرگاه می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :
- تعمیر گیربکس سراتو سایپا
- تعمیر گیربکس سراتو وارداتی
- تعمیر گیربکس سراتو دنده ای
- تعمیر گیربکس سراتو مونتاژ
- تعمیر گیربکس سراتو ۲۰۱۷
- تعمیر گیربکس سراتو 2008
- تعمیر گیربکس سراتو کوپه
- تعمیر گیربکس سراتو 2010
- تعمیر گیربکس سراتو ۲۰۱۵
- تعمیر تعویض روغن گیربکس اتوماتیک
- و …
سرویس های دوره ای گیربکس سراتو چه زمان هایی باید انجام شود؟
زمان سرویس دوره ای گیربکس سراتو بستگی به عواملی همچون رانندگی اصولی، آگاهی از عملکرد گیربکس و … دارد به عنوان مثال رانندگی در ترافیک بالا باعث افزایش دمای روغن گیربکس می شود و باید زودتر تعویض شود.
علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک سراتو چیست ؟
علت اصلی تقه زدن گیربکس اتوماتیک سراتو به دلیل مشکلات برقی است ضمن اینکه میزان نبودن فشار روغن گیربکس نیز می تواند باعث این مشکل شود. خرابی و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس از دیگر دلایل تقه زدن گیربکس سراتو است.
لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی به چه دلیل است؟
خرابی در دسته موتور، هرز چرخیدن صفحه کلاچ ها و خرابی پلوس باعث مشکل لرزش خودرو هنگام حرکت می شوند.
دلیل زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک سراتو چیست ؟
فشار روغن و یا خرابی دنده ها، می تواند باعث زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک سراتو شود.
ما در تعمیرگاه هادیلو این خودروها را تعمیر میکنیم:
همیشه به یاد داشته باشید که داشتن یک ماشین اتوماتیک سالم نیازمند رسیدگی مداوم است پس:
- حتما به علایمی مثل تقه زدن گیربکس، زوزه کشیدن جعبه دنده، گاز هرز خوردن و … ماشین توجه داشته باشید و هرگونه تغییر در صدا و سرعت و تعویض دنده و دور موتور را جدی بگیرید چرا که ادامه رانندگی با گیربکس معیوب قطعا موجب آسیب بیشتری به گیربکس و در نتیجه تحمیل هزینههای بسیار بالا برای شما میشود. پس در اولین فرصت در صورت دیدن علایم مشکل در گیربکس اتوماتیک خود به تعمیرکار ماهر مراجعه کنید.
- در فواصل توصیه شده حتما نسبت به تعویض روغن گیربکس اقدام کنید و در صورت کم شدن سطح روغن و نشتی روغن گیربکس خود، حتما به دنبال علت نشتی روغن باشید.
- سعی کنید تا ملاحظات مربوط به رانندگی با گیربکس اتوماتیک را رعایت کنید که میتوانید در مقلات سایت با آنها آشنا شوید.
خودروی سراتو تولید کدام برند خودروسازی است؟
خودروی کیا سراتو خودروی سدان و کوپه هم دارد که از سال 2003 تولید آن توسط شرکت محبوب کیاموتورز کرهای آغاز شده است. سه نسل از این خودرو تولید شده است. شرکت سایپا هم از نسل دوم این خودرو را در دو نوع دستی 1600 و اتوماتیک 2000 مونتاژ میشد که البته به دلیل عدم وجود قطعات تولید آن متوقف شد که البته کیا سراتو پرفروشترین خودروی کیا مونتاژ سایپا شد. از سراتو هم در ناوگان راهنمایی و رانندگی و پلیس هم استفاده شده است.
شرکت اطلس خودرو هم به عنوان نماینده کیاموتورز در ایران، تا سال 2017 خودروی کیا سراتو را وارد بازار ایران کرده است که البته بعد از ممنوعیتهای اعمال شده دیگر واردات آن متوقف شد.
روغن گیربکس اتوماتیک سراتو چه روغنی است؟
برندهای مختلفی برای تعویض روغن گیربکس کیا سراتو استفاده میشود که در ادامه تعدادی از آنها را نام میبریم.
- برند ارزان ایرانی، بهران 6 خط
- روغن گیربکس خارجی، هیوندا 3 خط
- روغن گیربکس خارجی، هیوندا 6 خط
- روغن گیربکس خارجی، ادینول قرمز
چند لیتر برای تعویض روغن گیربکس سراتو نیاز است؟
مقدار روغن گیربکس برای تعویض روغن سراتو 8 لیتر روغن جدید است. البته به این نکته توجه کنید که گاهی اگر تعویض روغن به صورت دستی انجام شود، چون امکان خالی کردن تمام روغن کهنه از گیربکس وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن کهنه داخل گیربکس باقی میماند پس ممکن است روغن کمتری را برای تعویض (در مقایسه با زمانی که روغن را با دستگاه تمام اتوماتیک عوض میکنیم) نیاز داشته باشد. چون در تعویض روغن با دستگاه تعویض تمام اتوماتیک، کاملا روغن کهنه از گیربکس خارج میشود، روغن سالمی که توسط دستگاه به گیربکس تزریق میشود دقیقا معادل گنجایش واقعی گیربکس است و به همین خاطر ما به شما تعویض روغن گیربکس با دستگاه تمام اتوماتیک را توصیه میکنیم.
آیا خودمان میتوانیم گیربکس اتومات را تعمیر کنیم؟
این نکته را در نظر داشته باشید که عملکرد گیربکس در عملکرد کل خودرو بسیار تاثیرگذار است پس توصیه ما این است که حتما این کار را به یک تعمیرکار ماهر بسپارید. چرا که تعمیرکار ماهر است که با استفاده از تجارب بالایی که دارد ایراد گیربکس اتومات شما را به درستی تشخیص داده و به درستی تعمیر کند. علاوه براین تعمیر گیربکس نیاز به ابزارآلات تخصصی و کامل دارد تا بتوان قطعات رو به درستی تعمیر کرد.
تعویض روغن گیربکس به صورت دستی بهتر است یا با دستگاههای تمام اتوماتیک؟
تعویض روغن گیربکس به روش دستی که معمولا رایجتر است دارای ایراداتی است که از جمله میتوان به این اشاره کرد که در تعویض دستی گاها در برخی خودروها امکان خارج کردن تمام روغن کهنه وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن سوخته داخل گیربکس میماند. ولی دستگاههای تمام اتوماتیک تمام روغن کهنه و سوخته را از گیربکس خارج کرده و روغن سالم را جایگزین آن میکنند. تعمیرگاه هادیلو نیز دارای دستگاه تمام اتوماتیک تعویض روغن گیربکس اتوماتیک میباشد.
آیا روغن گیربکس دستی با روغن گیربکس اتوماتیک فرق دارد؟
بله روغن این دو نوع گیربکس با هم فرق بسیار دارد. شاید سادهترین پاسخ به این سوال این باشد که روغن دنده (واسکازین) مخصوص خودروهایی با گیربکس دستی و روغن گیربکس مخصوص خودروهایی با گیربکس اتوماتیک است. پس دقت کنید که روغن مصرفی این گیربکسها با هم تفاوت بسیاری دارند. حتما روغن مناسب گیربکس خودروی خود را استفاده کنید.
چند لیتر برای تعویض روغن گیربکس نیاز است؟
مقدار روغن گیربکس برای تعویض، بستگی به مدل هر خودرو دارد و ممکن است بین 6 لیتر روغن تا 9 لیتر روغن جدید برای تعویض بسته به مدل خودرو نیاز باشد. البته به این نکته توجه کنید که گاهی در برخی خودروها اگر تعویض روغن به صورت دستی انجام شود، چون امکان خالی کردن تمام روغن کهنه از گیربکس وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن کهنه داخل گیربکس باقی میماند پس ممکن است روغن کمتری را برای تعویض (در مقایسه با زمانی که روغن را با دستگاه تمام اتوماتیک عوض میکنیم) نیاز داشته باشد. چون در تعویض روغن با دستگاه تعویض تمام اتوماتیک، کاملا روغن کهنه از گیربکس خارج میشود، روغن سالمی که توسط دستگاه به گیربکس تزریق میشود دقیقا معادل گنجایش واقعی گیربکس است و به همین خاطر ما به شما تعویض روغن گیربکس با دستگاه تمام اتوماتیک را توصیه میکنیم.
هزینه و قیمت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک و دندهای چقدر است؟
اجرت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک با دستگاه تمام اتوماتیک برای تمامی خودروها در تعمیرگاه هادیلو ۳۰۰ الی ۳۵۰ هزار تومان است (در سال ۱۴۰۲) .
قیمت هر لیتر روغن گیربکس اتوماتیک هم بسته به برند ایرانی و یا خارجی و نوع روغن برای هر ماشین متفاوت است که تقریبا از لیتری 75 هزار تومان تا لیتری 250 هزار تومان در بازار موجود است(در سال 1400).
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک چقدر است؟
هزینه تعمیرات گیربکس بسته به اینکه علت بروز مشکل در گیربکس خودرویتان چه باشد متفاوت است و برآورد هزینه بعد از پیدا کردن علت ایراد و میزان خرابی گیربکس و قطعه معیوب صورت میگیرد. برای اطلاع از جزئیات دقیق حتما با تست و عیبیابی رایگان به صورت حضوری به تعمیرگاه مراجعه کنید.
آیا خودمان میتوانیم شیربرقی را تعویض کنیم؟
تشخیص خرابی و تعویض شیربرقی یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت و دقت و ابزارهای مخصوص دارد. بنابراین حتما آن را به یک تعمیرگاه مجهز و مطمئن بسپارید.
هزینه تعویض شیربرقی چقدر است؟
به نسبت هر خودرو میتوان گفت که تعویض شیربرقی هزینه نسبتا بالایی دارد.
تعویض شیربرقی خودرو چقدر زمان میبرد؟
تعویض شیربرقی حدود دو روز زمان نیاز دارد که البته همیشه باید میزان شلوغ بودن تایم یک تعمیرگاه را هم در نظر داشته باشید.
آیا خودمان میتوانیم ایراد تقه زدن گیربکس را رفع کنیم؟
تشخیص علت تقه زدن گیربکس کاری تخصصی است که در موارد بسیار با دستگاه هم قابل تشخیص نیست و این مهارت و تجربه تعمیرکار ماهر است که علت دقیق این تقه زدن را پیدا کند.
هزینه رفع ایراد تقه زدن گیربکس چقدر است؟
نمیتوان به طور دقیق هزینه را برآورد کرد چون بستگی به این دارد که علت تقه زدن گیربکس چه باشد و تعیین هزینه بعد از تشخیص علت زوزه کشیدن است.
تعمیر تقه زدن گیربکس چقدر زمان میبرد؟
باز هم بستگی به علت این ایراد بستگی دارد برای مثال اگر مربوط به روغن گیربکس باشد، یک ساعت زمان نیاز دارد برای تعویض ولی اگر ایراد از داخل گیربکس باشد به دو روز زمان نیاز دارد.
آیا خودمان میتوانیم گاز هرز خوردن گیربکس را درست کنیم؟
تشخیص علت گاز هرز خوردن یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت و دقت و ابزارهای مخصوص دارد. بنابراین حتما آن را به یک تعمیرگاه مجهز و مطمئن بسپارید.
هزینه درست کردن گاز هرز خوردن گیربکس چقدر است؟
هزینه رفع ایراد به علت آن بستگی دارد برای مثال اگر ایراد از کمبود روغن باشد، هزنیه کمتری دارد به نسبت اینکه ایراد ناشی از خرابی ساعت گیربکس باشد. تعیین هزینه تعمیر بعد از پیدا کردن علت بروز ایراد است.
تعمیر گاز هرز خوردن چقدر زمان میبرد؟
باز هم بستگی به علت بروز این ایراد بستگی دارد و بسته به علت آن بین یک ساعت تا سه روز زمان میبرد.
-
- تعمیر کیا سراتو
-
- تعمیرگاه گیریکس سراتو