اگر گیربکس اتوماتیک مزدا شما دچار اشکال شده و نیاز به تعمیرکار ماهر و متخصص و البته با قیمت مناسب و با ضمانت قطعات و خدمات دارید ما در کنار شما هستیم.
با ما تماس بگیرید و برای تست و عیبیابی رایگان به تعمیرگاه مراجعه کنید تا با عیبیابی دقیق و تعمیر گیربکس مزدا به همراه تحویل ۴۸ ساعته و ضمانت کامل قطعات و خدمات با خیال راحت خودرویتان را سالم تحویل بگیرید.
گیربکس مزدا که به آن سیستم انتقال قدرت یا جعبه دنده نیز گفته می شود، سیستمی است که با تعویض دنده های آن، قدرت و سرعت موتور بیشتر و کمتر می شود به همین دلیل از اجزای اصلی خودرو محسوب می شود. گیربکس خودروی مزدا در صورت آسیب دیدگی، باعث مشکلاتی همچون نشتی روغن، آسیب به موتور و … می گردد پس ضروری است که هر چه سریع تر نسبت به تعمیرات آن اقدام کنید. در این صفحه برای تعمیر گیربکس مزدا راهنمایی خواهید شد.
خیلی ها سوال می کنند که آیا گیربکس آسیب دیده مزدا با توجه به هزینه بالای تعمیرات آن، آیا ارزش تعمیرات دارد یا نه؟ برای این سوال لازم است به یک تعمیرگاه معتبر مراجعه کنید تا بررسی های تخصصی روی گیربکس توسط تعمیرکار انجام شود. اگر مکانیک معتمد به شما پیشنهاد کند که تعمیر گیربکس بهترین کار است، نباید آن پیشنهاد را رد کنید.
گیربکس مزدا ۳ قابل تعمیر است اما با توجه به علائم خرابی که نشان می دهد، نوع تعمیرات و هزینه آن متفاوت خواهد بود. شما با دیدن هر یک از موارد زیر می توانید متوجه شوید که گیربکس خودروی شما آسیب دیده است :
از دیگر عواملی که ممکن است نشان از خرابی گیربکس باشند شامل اختلال در سیستم برقی خودرو، شل شدن اتصالات، گرمای بیش از حد خودرو و … باشند.
مهم ترین مسئله برای جلوگیری از آسیب های احتمالی گیربکس خودروهای خارجی همچون مزدا، انجام سرویس های دوره ای آنهاست. اگر خودرو شما چراغ گیربکس یا چراغ چک روشن را روشن می کند، احتمالا اختلالی به وجود آمده است و باید خودرو را به یک تعمیرگاه تخصصی برسانید تا از خرابی هایی که در آینده به سراغ گیربکس می آید، جلوگیری کنید.
مسئله مهم دیگر برای نگهداری از گیربکس خودرو، تعویض به موقع روغن آن است. اگر اقدامات لازم برای تعویض روغن گیربکس را نکنید، گیربکس به شدت آسیب خواهد دید و معمولا زمان تعویض روغن گیربکس خودرو مزدا بین ۳۰ الی ۴۰ هزار کیلومتر می باشد.
برای تعویض روغن گیربکس اتوماتیک مزدا ۳ از برندهای مختلفی استفاده می شود از جمله روغن گیربکس اتوماتیک بهران ۶ خط و روغن گیربکس اتوماتیک ادینول قرمز. همچنین میزان روغن لازم برای تعویض روغن گیربکس مزدا ۳ حدود ۷ لیتر است که این میزان، در صورت استفاده از دستگاه می باشد زیرا در روش دستی معمولا مقداری روغن کهنه داخل گیربکس باقی می ماند.
تعمیرگاه هادیلو، مرکز تخصصی تعمیر گیربکس انواع خودروهای داخلی و خارجی از جمله تعمیر گیربکس بی ام و، تعمیر گیربکس هیوندا، تعمیر گیربکس لکسوس، تعمیر گیربکس کیا، تعمیر گیربکس نیسان و … می باشد و خدمات خود را برای تعمیر گیربکس مزدا نیز ارائه می کند.
اگر شما هم صاحب یکی از مدل های خودرو مزدا هستید، پیشنهاد می شود برای عیب یابی و تعمیر گیربکس آن به تعمیرگاه مراجعه نمایید. همچنین می توانید برای اطلاع از هزینه تعمیر گیربکس مزدا ۳، هزینه تعمیر گیربکس مزدا وانت و دیگر مدل های خودرو، با تعمیرگاه تماس حاصل بفرمایید.
ما در تعمیرگاه هادیلو این خودروها را تعمیر میکنیم:
آیا خودمان میتوانیم گیربکس اتومات را تعمیر کنیم؟
این نکته را در نظر داشته باشید که عملکرد گیربکس در عملکرد کل خودرو بسیار تاثیرگذار است پس توصیه ما این است که حتما این کار را به یک تعمیرکار ماهر بسپارید. چرا که تعمیرکار ماهر است که با استفاده از تجارب بالایی که دارد ایراد گیربکس اتومات شما را به درستی تشخیص داده و به درستی تعمیر کند. علاوه براین تعمیر گیربکس نیاز به ابزارآلات تخصصی و کامل دارد تا بتوان قطعات رو به درستی تعمیر کرد.
تعویض روغن گیربکس به صورت دستی بهتر است یا با دستگاههای تمام اتوماتیک؟
تعویض روغن گیربکس به روش دستی که معمولا رایجتر است دارای ایراداتی است که از جمله میتوان به این اشاره کرد که در تعویض دستی گاها در برخی خودروها امکان خارج کردن تمام روغن کهنه وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن سوخته داخل گیربکس میماند. ولی دستگاههای تمام اتوماتیک تمام روغن کهنه و سوخته را از گیربکس خارج کرده و روغن سالم را جایگزین آن میکنند. تعمیرگاه هادیلو نیز دارای دستگاه تمام اتوماتیک تعویض روغن گیربکس اتوماتیک میباشد.
آیا روغن گیربکس دستی با روغن گیربکس اتوماتیک فرق دارد؟
بله روغن این دو نوع گیربکس با هم فرق بسیار دارد. شاید سادهترین پاسخ به این سوال این باشد که روغن دنده (واسکازین) مخصوص خودروهایی با گیربکس دستی و روغن گیربکس مخصوص خودروهایی با گیربکس اتوماتیک است. پس دقت کنید که روغن مصرفی این گیربکسها با هم تفاوت بسیاری دارند. حتما روغن مناسب گیربکس خودروی خود را استفاده کنید.
چند لیتر برای تعویض روغن گیربکس نیاز است؟
مقدار روغن گیربکس برای تعویض، بستگی به مدل هر خودرو دارد و ممکن است بین ۶ لیتر روغن تا ۹ لیتر روغن جدید برای تعویض بسته به مدل خودرو نیاز باشد. البته به این نکته توجه کنید که گاهی در برخی خودروها اگر تعویض روغن به صورت دستی انجام شود، چون امکان خالی کردن تمام روغن کهنه از گیربکس وجود ندارد و همیشه مقداری از روغن کهنه داخل گیربکس باقی میماند پس ممکن است روغن کمتری را برای تعویض (در مقایسه با زمانی که روغن را با دستگاه تمام اتوماتیک عوض میکنیم) نیاز داشته باشد. چون در تعویض روغن با دستگاه تعویض تمام اتوماتیک، کاملا روغن کهنه از گیربکس خارج میشود، روغن سالمی که توسط دستگاه به گیربکس تزریق میشود دقیقا معادل گنجایش واقعی گیربکس است و به همین خاطر ما به شما تعویض روغن گیربکس با دستگاه تمام اتوماتیک را توصیه میکنیم.
هزینه و قیمت تعویض روغن گیربکس اتوماتیک و دندهای چقدر است؟
هزینه تعویض روغن گیربکس اتوماتیک با دستگاه تمام اتوماتیک برای تمامی خودروها در تعمیرگاه هادیلو ۳۰۰ الی ۳۵۰ هزار تومان است (در سال ۱۴۰۲) .
قیمت هر لیتر روغن گیربکس اتوماتیک هم بسته به برند ایرانی و یا خارجی و نوع روغن برای هر ماشین متفاوت است که تقریبا از لیتری ۱۰۰ هزار تومان تا لیتری ۴۰۰ هزار تومان در بازار موجود است(در سال ۱۴۰۲).
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک چقدر است؟
هزینه تعمیرات گیربکس بسته به اینکه علت بروز مشکل در گیربکس خودرویتان چه باشد متفاوت است و برآورد هزینه بعد از پیدا کردن علت ایراد و میزان خرابی گیربکس و قطعه معیوب صورت میگیرد. برای اطلاع از جزئیات دقیق حتما با تست و عیبیابی رایگان به صورت حضوری به تعمیرگاه مراجعه کنید.
آیا خودمان میتوانیم شیربرقی را تعویض کنیم؟
تشخیص خرابی و تعویض شیربرقی یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت و دقت و ابزارهای مخصوص دارد. بنابراین حتما آن را به یک تعمیرگاه مجهز و مطمئن بسپارید.
هزینه تعویض شیربرقی چقدر است؟
به نسبت هر خودرو میتوان گفت که تعویض شیربرقی هزینه نسبتا بالایی دارد.
تعویض شیربرقی خودرو چقدر زمان میبرد؟
تعویض شیربرقی حدود دو روز زمان نیاز دارد که البته همیشه باید میزان شلوغ بودن تایم یک تعمیرگاه را هم در نظر داشته باشید.
آیا خودمان میتوانیم ایراد تقه زدن گیربکس را رفع کنیم؟
تشخیص علت تقه زدن گیربکس کاری تخصصی است که در موارد بسیار با دستگاه هم قابل تشخیص نیست و این مهارت و تجربه تعمیرکار ماهر است که علت دقیق این تقه زدن را پیدا کند.
هزینه رفع ایراد تقه زدن گیربکس چقدر است؟
نمیتوان به طور دقیق هزینه را برآورد کرد چون بستگی به این دارد که علت تقه زدن گیربکس چه باشد و تعیین هزینه بعد از تشخیص علت زوزه کشیدن است.
تعمیر تقه زدن گیربکس چقدر زمان میبرد؟
باز هم بستگی به علت این ایراد بستگی دارد برای مثال اگر مربوط به روغن گیربکس باشد، یک ساعت زمان نیاز دارد برای تعویض ولی اگر ایراد از داخل گیربکس باشد به دو روز زمان نیاز دارد.
آیا خودمان میتوانیم گاز هرز خوردن گیربکس را درست کنیم؟
تشخیص علت گاز هرز خوردن یک کار تخصصی است که نیاز به مهارت و دقت و ابزارهای مخصوص دارد. بنابراین حتما آن را به یک تعمیرگاه مجهز و مطمئن بسپارید.
هزینه درست کردن گاز هرز خوردن گیربکس چقدر است؟
هزینه رفع ایراد به علت آن بستگی دارد برای مثال اگر ایراد از کمبود روغن باشد، هزنیه کمتری دارد به نسبت اینکه ایراد ناشی از خرابی ساعت گیربکس باشد. تعیین هزینه تعمیر بعد از پیدا کردن علت بروز ایراد است.
تعمیر گاز هرز خوردن چقدر زمان میبرد؟
باز هم بستگی به علت بروز این ایراد بستگی دارد و بسته به علت آن بین یک ساعت تا سه روز زمان میبرد.
همیشه به یاد داشته باشید که داشتن یک ماشین اتوماتیک سالم نیازمند رسیدگی مداوم است پس: